לןגן

לחם שום במחבת ב-10 דקות

מאת: לילך טייב, פורסם: 10/10/2017 | 12:55
לחם שום במחבת ב-10 דקות

תקציר המתכון: מהפיכה במטבח!! אתם קצת ממהרים, או הפתיעו אתכם אורחים? תכינו מהר על מחבת, לחם שום קרנצ'י או פיצה בצ'יק צ'ק.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לתוספת השום

אופן הכנה

  1. במחבת עם מכסה ממסים את החמאה, בתוך קערה קטנה שמים את כל המצרכים להכנת הבצק, בעזרת כף מערבבים עד לקבלת בלילה מעט דביקה, מורחים את הבלילה על פני המחבת ומנקים את דפנות המחבת עם נייר סופג.

  2. מכסים את המחבת ומבשלים 4 דקות. הופכים לצד שני, מורחים מעל שמן זית ושום כתוש, מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מכסים שוב את המחבת ומבשלים עוד 4 דקות נוספות.

  3. מוציאים לצלחת הגשה וחותכים למשולשים.

  4. ניתן להכפיל את הכמויות לפי מספר הסועדים.

  5. למי שרוצה מתכון לפיצה במחבת ב-10 דקות, מוזמנים להיכנס לספר המתכונים שלי ולחפש בקטגוריית פיצה - "פיצה במחבת ב-10 דקות".

  6. בהצלחה!!!