לןגן

כרוב מאודה עם אטריות רחבות

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 10/10/2017 | 07:30
כרוב מאודה עם אטריות רחבות

תקציר המתכון: מתכון טעים במיוחד לא תפסיקו להכין מהמטבח ההונגרי של חמותי ז"ל אפשר כתוספת או כמנה קל להכנה אבל צורך זמן ארוך

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק את הכרוב ל4 חלקים

  2. להוציא את הליבה(השורש)מכל חלק

  3. לחתוך רצועות דקות לרוחב הכרוב

  4. להשרות במים ומלח ל10 דקות ולסנן טוב טוב

  5. לשים שמן בתוך סיר רחב ושטוח לחמם להוסיף בצל לערבב לאדות 2 דקות להוסיף את הסוכר והחומץ ולערבב

  6. להוסיף את הכרוב מעט מלח ופלפל שחור ולאדות עד שמזהיב (לוקח זמן )

  7. לערבב מידי פעם שלא ישרף

  8. אפשר להוסיף עוד כ 2 כפות שמן העיקר לערבב מידי פעם

  9. כשהכרוב מוכן רק אז מכינים את האיטריות לפי הוראת יצרן מסננים מעבירים לסיר עם הכרוב המבושל מדליקים את הגז לעוד 3 דקות מערבבים טוב מפזרים פלפל שחור למי שאוהב