קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מערבבים את כל החומרים מלבד המלח לתערובת אחידה, לשים כ-5 דקות עם הידיים (לא עם מיקסר)
מוסיפים את המלח ולשים כ-2-3 דקות נוספות.
יוצרים חישוקים קטנים בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים על נייר אפייה במרווחים שווים על תבנית אפייה.
מערבבים את הביצה והטחינה ומורחים בעזרת מברשת על הבייגלה.
זורעים מעל את השומשום או מה שבחרתם
מכניסים לתנור למשך כ-25 דקות עד להזהבה.
מקררים על רשת צינון ושומרים בקופסה אטומה.