לןגן

בייגלה מלוחים טעימים ונימוחים

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 10/10/2017 | 03:21
בייגלה מלוחים טעימים ונימוחים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.

  2. מערבבים את כל החומרים מלבד המלח לתערובת אחידה, לשים כ-5 דקות עם הידיים (לא עם מיקסר)

  3. מוסיפים את המלח ולשים כ-2-3 דקות נוספות.

  4. יוצרים חישוקים קטנים בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים על נייר אפייה במרווחים שווים על תבנית אפייה.

  5. מערבבים את הביצה והטחינה ומורחים בעזרת מברשת על הבייגלה.

  6. זורעים מעל את השומשום או מה שבחרתם

  7. מכניסים לתנור למשך כ-25 דקות עד להזהבה.

  8. מקררים על רשת צינון ושומרים בקופסה אטומה.