לןגן

עוגת שוקולד טף

מאת: אילנית תג, פורסם: 10/10/2017 | 01:00
עוגת שוקולד טף

תקציר המתכון: ללא גלוטן מתאים לחולי צליאק

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור מראש על 170 מעלות

  2. לערבב יבשים לחוד

  3. ורטובים לחוד ולאחד ביניהם

  4. לשמן תבנית ולשפוך הכל לאפות כ-45 דקות

  5. ניתן לצפות עם גנאש שוקולד בסיסי ולהוסיף מה שאוהבים