לןגן

פיתה עם זעתר על מחבת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/10/2017 | 00:11

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר ועוד מים פושרים לערבב להמתין 10 דקות

  2. להוסיף את הקמח ואת המים וללוש להוסיף מלח ובסוף את השמן מתקבלבצק רך ומעט דביק

  3. אם קשה להוסיף עוד קצת מים לכסות ולהתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה

  4. לחלק ל10 כדורים לקמח מעט לתת לנוח 10 דקות

  5. לחמם מחבת על הגז לפתוח את הכדור לפיתה ולהניח על מחבת חמה כמה דקות להפוך ולמרוח את הזעתר עם השמן זית

  6. כמה דקות לבדוק שמוכן ולהוציא