לןגן

עוגת תפוזים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 09/10/2017 | 07:19
עוגת תפוזים

תקציר המתכון: עוגת תפוזים גבוהה פרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עוגת תפוזים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הוראות הכנה :

  2. מפרידים 6 ביצים קרות מניחים בטמפ החדר עד לחום החדר

  3. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר יחד עם שתי שקיות סוכר וניל

  4. את החלמונים מערבבים תוך כדי הקצפה עם זילוף לאט לאט של כוס שמן

  5. וכוס מיץ תפוזים למי שיש ממליצה כף ליקר תפוזים

  6. מוסיפים את בקליפת לימון ותפוז שגירדנו

  7. מחליפים את המקציף של המיקסר לוו גיטרה מפעילים על המהירות הנמוכה

  8. ואת קערת החלמונים שהכנו אנו נשפוך לאט לאט בזילוף איטי תוך כדי שהמיקסר עובד על מהירות נמוכה , בסיום נוסיף

  9. את קערת הקמח פלוס אבקת אפיה שעירבבנו אנו נשים כף כף תוך כדי שהמיקסר עובד על מהירות נמוכה סוגרים מיד את המיקסר שסיימנו לשים את הקמח

  10. משמנים תבנית שמים את הבלילה

  11. תנור לחמם מראש 170 מעלות 40 דקות

  12. בסיום האפיה שהעוגה חמה ניתן להרטיב במיץ תפוזים ולפזר קוקוס

  13. בהצלחה