לןגן

מרק לחשו סולת

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/10/2017 | 05:30
מרק לחשו סולת

תקציר המתכון: האנטיביוטיקה של הגוף !

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  יוצקים את המים לסיר..מוסיפים את השום הכתוש פנימה ומוסיפים כף מרק עוף

  2. מוסיפים את השמן ומביאים לרתיחה.

  3. מוסיפים את הכוסברה והתבלינים וטועמים. אם חסר מלח מוסיפים מעט.

  4. מוסיפים את הסולת בהדרגה ובעדינות, תוך כדי ערבוב. חשוב לערבב ללא הפסקה, כדי שלא ייווצרו גושים..

  5. כשמסיימים עם הסולת מבשלים עוד 5 דקות, עדיין תוך כדי ערבוב!