מרק ירקות וסולת עם שוקיי עוף
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 09/10/2017 | 01:14
תקציר המתכון:
מרק חמים, מפנק וטעיםם
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6 שוקיי עוף שבושלו במים רותחים כ15 דקות וסוננו
-
ירקות חתוכים קוביות
-
אני שמתי
-
תפוא חתוך קוביות
-
גזרים חתוכים קוביות
-
גבעול כרפס קצוץ
-
חתיכת ראש סלרי קצוצה
-
חתיכת ראש פיטרוזיליה קצוצה
-
בטטה חתוכה קוביות
-
גבעול בצל ירוק קצוץ
-
חתיכת כרישה קצוצה
-
חופן ירוקים קצוצים( כוסברה, פיטרוזיליה)
-
2-3 כפות שבבי בצל מטוגן
-
3-5 כפות סולת
-
מים רותחים
-
תבלינים: מלח, מעט אבקת מרק, כורכום, מעט פפריקה, פיטרוזיליה יבשה, מעט שמן, מעט פלפל מקאלף
אופן הכנה
-
שמים בסיר את החומרים ( עופות , ירקות , תבלינים ומים רותחים. את הסולת לא להוסיף בשלב זה. )
-
ומבשלים עד לרתיחה טובה
-
מוסיפים סולת לפי טעם אישי ומערבבים ומבשלים עד שמוכן
-
חלומייי