לןגן

פטה כבד על מצע פירה אפוי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 08/10/2017 | 21:38
פטה כבד על מצע פירה אפוי

תקציר המתכון: מנה חלומית בהשראת סיון מלול😘

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פטה כבד עם תחתיות פירה אפוי...

  2. מתכון🌷סיון מלול 🌷

  3. לבשל 6 תפוחי אדמה עם קליפה עד להתרככות לסנן ולייבש... להסיר את הקליפה ולמעוך לפירה עם 2 כפות שמן זית, ביצה 1, מלח ופלפל לפי הטעם.... להכניס לשקית זילוף עם צנטר גדול ולעשות שבלולים על נייר אפייה במרווחים... לאפות על 200 מעלות להזהבה. 💟סיון מלול💟

  4. קילו כבד נצלה על אש גלוייה מטעמי כשרות, בסיר עם שמן נטגן 5 בצלים קצוצים, סגולים להשחמה ואז נוסיף 2 כפות יין אדום. נכניס את הכבד לקוצץ ואת הבצל המטוגן ועוד 3 ביצים ששלקנו והכנו אותם מבעוד מועד... נתבל במלח כמון פלפל שחור גרוס לפי הטעם וכף סילאן. לטחון הכל להכניס לשקית זילוף ולזלף על כל תחתית של תפוחי אדמה בהצלחה😘