לןגן

קערת לחם

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 08/10/2017 | 12:36
קערת לחם

תקציר המתכון: קערת לחם 🔥

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מתכון לבצק

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק

  2. ללוש במיקסר זהירות עם המים הבצק צריך להיות אלסטי עם דביקות סבירה

  3. לשים בקערה משומנת 40 דקות מכוסה בניילון ומגבת מורידים אויר לאחר 40 דקות כך לבצע שלושה פעמיים

  4. לחמם תנור 220 מעלות עם תבנית מים בתחתית התנור להכין תבנית עם נייר אפיה לשים חצי כוס שמן זית

  5. לאחר התפחה שלישית מחלקים את הבצק ל- 6 כדורים מכינים צורה של לחם עגול מניחים על התבנית עושים איקס עם סכין על הכיפה של הלחם מורחים חלמון מעורבב עם כף חומץ תפיחה נוספת של 20 דקות ולתנור למכת חום ראשונה 220 מעלות רבע שעה

  6. לאחר מכן מוציאים את התבנית עם המים מורידים חום ל- 180 מעלות אופים עד השחמה בערך 20 דקות

  7. מצננים היטב מורידים עם סכין את הכיפה של הלחם מרוקנים את הרך מתוכו וניתן לשים את המילוי ולכסות עם הכיפה להגשה יפה

  8. בהצלחה ❤️

  9. מלוי ללחם :

  10. סטייק עגל פרוס לרצועות עם נגיעות שומן כבש על אש גבוהה לצרוב מלח פלפל בלבד

  11. 2 בצלים לפרוסות על מחבת עם מכסה סגור לאידוי עד השחמה עם מעט מלח ופלפל

  12. טחינה בייתית :

  13. 180 מ״ל טחינה גולמית

  14. 180 מ״ל מים קרים

  15. לימון אחד סחוט

  16. מלח מעט

  17. שתי שיני שום כתוש

  18. שתי עלים פטרוזילה קצוצים