תקציר המתכון: קלי קלות ...חח
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
נכין תבנית עם נייר אפייה...8 חזה עוף פרוס דק....ניקח מהמלית נמלא במרכז נגלגל ונניח בתבנית.אין צורך להדק עם קיסם פשוט להניח אותם על הסגירה ,
נזגג שמן זית ...נמרח על כל חזה עוף סילאן....נוסיף תיבול תבלין צילי גרוס או פפריקה מתוקה....פלפל שחור גרוס....מלח גס ושומשום לקישוט.
נכניס לתנור בחום 200 מעלות מכוסה עם נייר כסף לחצי שעה
כעבור חצי שעה נסיר את הנייר,,נמניך ל 170 מעלות
נזגג מידי פעם עם הרוטב שנוצר בתבנית ...לסיום נזלף סילאן שוב ונמשיך בתנור לעוד 5 דקות
סה"כ זמן הכנה שעה !