לןגן

תפו"א מניפה ברוטב שזיפים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 03:06
תפו"א מניפה ברוטב שזיפים

תקציר המתכון: תוספת מרשימה אפילו לחג

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשפוך על תפוחי האדמה את הבלילה לבזוק מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס ,לכסות עם נייר כסף לאפות בחום 200 מעלות שעה ,להסיר נייר ולהמשיך בתנור בחום נמוך 160 מעלות עד לקבלת צבע יפה ,מידי פעם עם כף להרטיב את תפוחי האדמה עם הרוטב כדי שלא יתייבשו

  2. הערה ניתן להמיר את רוטב השזיפים לרוטב אחר כגון טריאקי.. צילי מתוק וכו