לןגן

תפו"א מניפות ושמן זית

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 02:41
תפו"א מניפות ושמן זית

תקציר המתכון: תוספת לארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נחרוץ את התפוחי אדמה עם סכין פסים דקים לא עד הסוף ,נשמן תבנית עם שמן זית ,נשפוך את שאר השמן זית מעל התפוחי אדמה ושאר המרכיבים פשוט לתבל הכל מלמעלה נכניס לתנור מכוסה עם נייר כסף לשעה,לאחר שעה נסיר את הנייר ונמשיך ללא כיסוי עד להשחמה מידי פעם לקחת כף ולהרטיב את תפוחי האדמה עם הרוטב עד לריכוך

  2. חום 180

  3. הערה מי שאוהבת אפשר להוסיף לתערובת טימין ושום