תקציר המתכון: תוספת לארוחה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית נחרוץ את התפוחי אדמה עם סכין פסים דקים לא עד הסוף ,נשמן תבנית עם שמן זית ,נשפוך את שאר השמן זית מעל התפוחי אדמה ושאר המרכיבים פשוט לתבל הכל מלמעלה נכניס לתנור מכוסה עם נייר כסף לשעה,לאחר שעה נסיר את הנייר ונמשיך ללא כיסוי עד להשחמה מידי פעם לקחת כף ולהרטיב את תפוחי האדמה עם הרוטב עד לריכוך
חום 180
הערה מי שאוהבת אפשר להוסיף לתערובת טימין ושום