לןגן

תחתיות ארטישוק עם בשר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 02:28
תחתיות ארטישוק עם בשר

תקציר המתכון: טעיםםםםם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

אופן הכנה

  1. לרוטב

  2. לטגן בצל לרצועות,עד להזהבה,להוסיף כפית כורכום על הבצל ולערבב,לחתוך 3 גבעולי סלרי כולל עלים גס להוסיף לסיר בשלב הזה ניתן להוסיף חצי שקית אפונה קפואה ...פולים ,פלפל שחור גרוס...רבע כפית פלפל לבן למי שיש ,כף מרק עוף בתוך 2 כוסות מים רותחים לערבב ולשפוך לסיר ,למלות את התחתיות בבשר הטחון בכמות נדיבה ולהדק !  ולהניח את התחתיות ארטישוק על הסלרי והאפונה בצורה מסודרת אחד ליד השני,לבשל כשעה להשקות מידי פעם את הקציצות עם הרוטב,10 דקות לפני הסיום להסיר מכסה לעטר בכוסברה קצוצה נמשיך לבשל ללא מכסה מאת אילנית בניזרי ..ניתן להוסיף מיץ מחצי לימון ב 10 דקות האחרונות !