לןגן

שוקי עוף הפוכות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 02:18
שוקי עוף הפוכות

תקציר המתכון: מנה בהחלט מרשימה לחג ! את המתכון הזה קיבלתי מהשף צחי מויאל באופן אישי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש "לקטום" את הרגל של השוק( אני ביקשתי מהקצב שיחתוך לי ) "ולדחוף" כלפי מטה את הבשר.

  2. במקביל בסיר רחב עם 3 כפות שמן זית נזהיב בצל סגול גדול (חתוך דק)

  3. נוסיף לסיר מיקס פירות יבשים 350 גר לערך ושקית ערמונים בואקום (תאנים צימוקים משמש תאנים)

  4. חתוכים גס נוסיף מקל קינמון

  5. 2 כפות דבש כוכב אניס מעט מלח גס פלפל גרוס וענף טימין.

  6. נקרמל מעט את הפירות ונוסיף ככוס מים.

  7. נביא לרתיחה נסדר את השוקיות בסיר(בעמידה)

  8. נזלף מעל מעט סילאן ופלפל גרוס ונעביר לצלייה לתנור ל 50 דק בערך בחום 190 מעלות .

  9. בסיום העוף והפירות יקבלו צבע ענבר מהמם