לןגן

פלפלים ממולאים /אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 01:34
פלפלים ממולאים /אילנית בניזרי

תקציר המתכון: בניחוח קינמון

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת גמבה אדומה,צהובה איזה שרוצים,לחתוך את הראש ולהוציא את הגרעינים,למלא במלית הבשר עם האורז לא עד סוף הפלפל להשאיר מרווח ריק של סנטימטר בערך.

  2. רוטב

  3. לטגן בצל גדול חתוך לרצועות ,לגרד 2 עגבניות ,לאחר שהבצל מזהיב להוסיף עגבניות( אופציה להוסיף כף רסק עגבניות לא חובה ! ),מעט קינמון,כף גדושה פפריקה מתוקה,פלפל שחור וכף מרק עוף עם 2 כוסות מים רותחים.

  4. לאחר שהרוטב מבעבע להניח פלפלים רצוי בסיר שטוח ,במהלך הבישול ניקח כף וניצוק מהרוטב ופשוט נשקה נרטיב את הפלפלים מלמעלה ,נחזור על פעולת ההשקייה כמה פעמים כדי שהאורז יתבשל טוב טוב עד שרואים שהאורז תפוח אז זה מוכן בישול כשעה ורבע בערך