לןגן

פילה סלמון

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/05/2015 | 22:35
פילה סלמון

תקציר המתכון: פילה סלמון כמו במסעדה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה 2 כפות מיונז..3 כפות סוכר חום..3 כפות טריאקי..2 כפות רוטב סויה...ומעט מלח....מערבבים הכל ביחד...מניחים את הדג על נייר אפייה...שופכים עליו את התערובת ומכסים בנייר אפייה...משרים אותו כך 15 דקות...ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 20 דקות..לאחר מכן מסירים את נייר האפייה שמעל הדג לעוד עשר דקות...עד שנהייה זהוב...!!! מעדן...שתבינו המיונז לא מורגש פשוט סלמון נוטה להתייבש..וזה שומר אותו עסיסי מבפנים....