לןגן

צלי בשר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/05/2015 | 22:28
צלי בשר

תקציר המתכון: צלי בשר רך ונמס

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון לצלי בשר מעולה:...לחמם שמן בסיר.. להכניס בשר צלי כתף מספר 5 חתוך לפרוסות..לסגור אותו..שייצאו המים..להוציא מהסיר..להוסיף שמן..ולטגן גמבה חתוכה לרצועות...שהגמבה התרככה מעט להוסיף שיני שום קצוצות..בערבוב שלא יישרף...שתיי כפות גדושות..פפריקה מתוקה מרוקאית...לערבב..לשים את הבשר...להפוך...שהבשר קיבל את הצבע היפה...להוסיף מים שיכסה בלבד...אש נמוכה שעה וחצי.. לבדוק שיש מים.. להוסיף.. שלא יהיה מרק...רק לכיסוי...מלח.. פלפל ...פפריקה חריפה...אחרי שעה וחצי להוסיף.. פרוסות תפוחי אדמה למעלה.. עוד חצי שעה...בתיאבון...