לןגן

שוקולד רום צימוקים

מאת: אילן דרור, פורסם: 18/05/2015 | 22:28
שוקולד רום צימוקים

תקציר המתכון: קינוח כוסות מעולה לאירוח של קרם שוקולד עם רוםוצימוקים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הצימוקים ברום/ברננדי בתוספת קצת מים כ 15 דקות על אש נמוכה, לאחר מכן מסירים מהאש ומצננים

  2. ממסיסים את חמאה ומערבבים עם הביסקוויטים עד שמקבלים תערובת אחידה

  3. מקציפים את השמנת, מוסיפים את הפודינג והחלב עד שמקבלים קצפת יציבה (אפשר גם להוסיף שוקולד מריר מומס אם אוהבים את הטעם החזק של השוקולד)

  4. מסדרים בשכבות את 3 המרכיבים ומקשטים