לןגן

כדורי עוף עם תפו"א ופרטיות ברוטב ברבקיו וטריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/10/2017 | 22:38
כדורי עוף עם תפו"א ופרטיות ברוטב ברבקיו וטריאקי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הקציצות

  2. 1)מערבבים את הכל ואת הקמח מצה או פירורי לחם כמה שנכנס זה אומר עד לקבלת תערובת יציבה ,יוצרים כדורים בגודל של פלאפל

  3. מכניסים למקפיא לשעה

  4. 2) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן את הפטריות

  5. מכניסים את הרוטבים ומבשלים כמה דק🕦

  6. 3)מטגנים את הפו"א בשמן עמוק ושמים אותם מעל הפרטיות

  7. 4)מכניסים את הקציצות הקפואות

  8. מוסיפים כוס מים ומבשלים לעוד 20⏲ דקות ומגישים