כדורי עוף עם תפו"א לפרטיות ברוטב בדבריו וטריאקי
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/10/2017 | 22:37
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות
-
1/2 קילו חזה עוף טחון
-
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
-
2 בצלים קצוצים דק
-
1 עגבניה מגורדת
-
1 ביצה
-
קמח מצה או פירורי לחם כמה שנכנס
-
1 כף שום כתוש
-
1 כפית אגוז מוסקט
-
1 כף תבלין לקציצות
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
מלח לפי הטעם
-
1קופסת פיטריות שימורים ללא המים אפשר טרי
-
2 תפו"א חתוכות לקוביות קטנות
-
לרוטב
-
1 בצל חתוך לפלחים
-
2 כפות ברבקיו
-
2 כפות טריאקי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף אבקת פטריות
-
אופן ההכנת הקציצות
-
1)מערבבים את הכל ואת הקמח מצה או פירורי לחם כמה שנכנס זה אומר עד לקבלת תערובת יציבה ,יוצרים כדורים בגודל של פלאפל
-
מכניסים למקפיא לשעה
-
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן את הפטריות
-
מכניסים את הרוטבים ומבשלים כמה דק🕦
-
3)מטגנים את הפו"א בשמן עמוק ושמים אותם מעל הפרטיות
-
4)מכניסים את הקציצות הקפואות
-
מוסיפים כוס מים ומבשלים לעוד 20⏲ דקות ומגישים
אופן הכנה
-
-
אופן הכנת הקציצות
-
1)מערבבים את הכל ואת הקמח מצה או פירורי לחם כמה שנכנס זה אומר עד לקבלת תערובת יציבה ,יוצרים כדורים בגודל של פלאפל
-
מכניסים למקפיא לשעה
-
-
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן את הפטריות
-
מכניסים את הרוטבים ומבשלים כמה דק🕦
-
-
3)מטגנים את הפו"א בשמן עמוק ושמים אותם מעל הפרטיות
-
4)מכניסים את הקציצות הקפואות
-
מוסיפים כוס מים ומבשלים לעוד 20⏲ דקות ומגישים