טארט משמשים כמו בצרפת🗼
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/10/2017 | 06:26
תקציר המתכון:
בחום ובאהבה ❤❤
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הדרושים לקלתית
-
100 גרם חמאה קרה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה 🐣
-
2 כוסות קמח
-
מצרכים הדרושים למלית
-
1 קצפת מתוקה
-
1 פודינג וניל
-
1/2 כוס חלב
-
1 קופסת משמש שימורים ובעונה אפשר טרי
-
1 קופסת ריבת משמש
-
אופן ההכנה לתחתית
-
1)שמים את כל החומרים בקערת המיקסר עד לקבלת בצק רך ונעים
-
2)עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור❄עד להכנה המלית
-
2) מרדדים את הבצק לעובי בינוני
-
לתבנית יורדת בקוטר26 ס"מ 📏
-
חותכים את השוליים ושמים נייר אפייה מעל הבצק ואבנים או שעועית למעלה
-
3)אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚
-
כ10 דק ⏲ולאחר מכן מורידים את הנייר אפייה ואופים לעוד 5 דק⏲
-
4 )משחרים את התחתית .
-
אופן ההכנה המלית
-
1) מקציפים את השמנת עם החלב והפודינג וניל עד ליציבות
-
2) מורחים ריבה על התחתית ,לאחר מכן שמים את הקצפת
-
3) חותכים את המשמש לפלחים ומסדרים אותם בעיגול
-
4)לוקחים 4 כפות של ריבה ומכניסים למיקרוגל ומוצרים על המשמש
-
מקררים לכמה שעות ואפשר להגיש
-
בהצלחה! !!
-
בתאבון😊😊
אופן הכנה
-
לקלתית
-
1)שמים את כל החומרים בקערת המיקסר עד לקבלת בצק רך ונעים
-
2)עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור❄עד להכנה המלית
-
-
2) מרדדים את הבצק לעובי בינוני
-
לתבנית יורדת בקוטר26 ס"מ
-
חותכים את השוליים ושמים נייר אפייה מעל הבצק ואבנים או שעועית למעלה
-
3)אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚
-
כ10 דק ⏲ולאחר מכן מורידים את הנייר אפייה ואופים לעוד 5 דק⏲
-
4 )משחרים את התחתית .
-
אופן ההכנה המלית
-
5) מקציפים את השמנת עם החלב והפודינג וניל עד ליציבות
-
6) מורחים ריבה על הקלתית ,לאחר מכן שמים את הקצפת
-
7) חותכים את המשמש לפלחים ומסדרים אותם בעיגול
-
4)לוקחים 4 כפות של ריבה מכניסים למיקרוגל לכמה שניות ומורחים על המשמש
-
מקררים לכמה שעות ואפשר להגיש
-
בהצלחה! !!
-
בתאבון😊😊