לןגן

אפונה עם פילה עוף ושומר

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 06/10/2017 | 03:39
אפונה עם פילה עוף ושומר

תקציר המתכון: תקשיבו טוב זה פשוט מעדןןן והריח שזה מפיץ בבית פשוט משגע😍😍

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מטגנים את הבצל עם 4-5 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  3. מוסיפים את פילה העוף ומטגנים מעט משני הצדדים.

  4. מוסיפים את האפונה והסלרי ומעל מניחים את השומר.

  5. מוסיפים מים חמים עד לגובה התבשיל ומביאים לרתיחה, טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.

  6. מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עם מכסה סגור כרבע שעה עשרים דקות, נוסיף את הכוסברה מעל ונבשל עד לצמצום המים אך נשאיר קצת רוטב, יוצא פשוט מעדן.

  7. הילדים שלי אוהבים את זה בתוספת אורז❤

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤