לןגן

פסטה רוזה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/05/2015 | 21:38
פסטה רוזה

תקציר המתכון: פסטה רוזה יותר טעים ממסעדה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח חצי חבילת פסטה פנה לפי הוראות יצרן.. לסנן ולשטוף.. הרוטב: לשים בסיר 50 גרם חמאה להמיס אותה לשים קופסאת עגבניות מגורדות או 2 כפות רסק עגבניות...לערבב בחמאה לכתוש 3 שיני שום...לערבב...להוסיף חצי כוס מים רתוחים ומיכל שמנת מתוקה 38%...לערבב לשים מלח פלפל ו כף אבקת מרק פטריות...לטעום ותקן תיבול....הרוטב צריך להיות בסמיכות של טחינה...לא דליל ולא סמיך מדיי...לפני ההגשה...להוסיף את הפסטה לסיר ....לערבב להגיש עם פרמזן מעל...!!!..