לןגן

פיצה במחבת ב-10 דקות

מאת: לילך טייב, פורסם: 05/10/2017 | 14:05
פיצה במחבת ב-10 דקות

תקציר המתכון: 10 דקות בלבד ויש לכם פיצה מוכנה, ללא תפיחה!!!

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

או למי שרוצה להכין רוטב מיוחד בעצמו

לבצק

לרוטב

תוספות לפיצה

אופן הכנה

  1. במחבת עם מכסה ממסים את החמאה, בתוך קערה קטנה שמים את כל המצרכים להכנת הבצק, בעזרת כף מערבבים עד לקבלת בלילה מעט דביקה, מורחים את הבלילה על פני המחבת ומנקים את דפנות המחבת עם נייר סופג.

  2. מורחים בעדינות על הבלילה 1/2 כוס מרוטב העגבניות. ניתן להשאיר ס"מ מסביב ללא הרוטב ואז לפזר מסביב שומשום, גם מרשים וגם טעים. מפזרים גבינה צהובה מגורדת על העגבניות ומעל מפזרים את התוספות שאוהבים.

  3. מדליקים את הגז על אש בינונית ומכסים את המחבת. במידה ובמהלך הבישול מצטברים מים של אדים על המכסה, מרמים בזהירות את המכסה ונפטרים מהמים, מחזירים ומכסים שוב, כעת ניתן להשאיר חריץ קטן כדי שהאדים יוכלו לברוח דרכו. מבשלים 10 דקות ומסירים מהאש. מוציאים מהמחבת באמצעות תרווד, חותכים למשולשים וזוללים.