לןגן

סירות תפוחי אדמה ממולאים בגבינה

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/10/2017 | 01:48
סירות תפוחי אדמה ממולאים בגבינה

תקציר המתכון: מתאים גם לחג השבועות. כמובן שניתן למלא גם בבשר ועוד מילויים כיד הדמיון

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה כשהם קלופים וחצויים לאורכם עד שהם רכים אבל לא מדי, אל דנטה. אני בישלתי יום לפני המילוי והאפיה.

  2. בעזרת כפית מוציאים את תוכן תפוחי האדמה ומשאירים שוליים בערך 1 ס"מ. לשפוך את התוכן לתוך קערה.

  3. מלית: מוסיפים לקערה את הגבינה ומועכים אותה היטב, מוסיפים פלפל שחור, ופפריקה לערבב עד שנוצרת תערובת רכה.

  4. לפזר על תפוחי האדמה מלח ומעט פלפל, למלא במלית הגבינה.

  5. להכניס לתנור על 170 מעלות, לכ-שעה. לאחר 1/2 שעה לפזר על תפוחי האדמה את הגבינה הצהובה המגוררת.