תקציר המתכון: אפשר גם חלבי וגם פרווה !!
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לפורר את הביסקוויטים לפירורים קצת גסים ולחלק בכוסות.
להקציף את השמנת המתוקה (כ-3 דקות) עד לקבלת קצפת יציבה
להוסיף את הכוס חלב
להוסיף בהדרגה את הפודינג וניל
ולהמשיך להקציף במשך דקה את הכל ביחד .
לשים את הקצפת בשקית זילוף ולזלף בצורה יפה את הקצפת בכוסות
לזלף שכבה אחת של הקצפת ואז לשים שכבה דקה של ביסקוויטים ואז לכסות שוב עם שכבה של קצפת
להמיס את השוקולד במיקרו (כל 10 שניות להוציא ולערבב שלא ידבק או ישרף )או על סיר עם מים רותחים וכשזה חם לקשט בכל צורה שתירצו ....
בהצלחההה :))