לןגן

פרחי פילו אפויים במילוי מפנק של בורגול, בשר וחצילים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 03/10/2017 | 13:07
פרחי פילו אפויים במילוי מפנק של  בורגול, בשר וחצילים

תקציר המתכון: כמנה ראשונה זה חלום. מתאים לארוחה חגיגית ומפנקת. קלי קלות ונראה פצצות👌🏻👌🏻😋👍🏼

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב הפטריות

אופן הכנה

  1. להניח דף פילו על משטח עבודה נקי.

  2. למרוח מעט שמן על הדף.

  3. לתפוס את מרכז הדף וללפף בעדינות ( צרפתי תמונות)

  4. להפוך את הפרח ולהניח במרכז הפרח מהמלית שהכנו ואז לסגור את הקצוות של הדף כלפי פנים( מומלץ לראות את הסרטון שצרפתי)

  5. להניח על תבנית עם ניייר אפיה.

  6. למרוח ביצה/ בלילת קורנפלור מעל ואז לפזר שומשום לבן ושחור( אני מרחתי בלילת קורנפלור : לשים בכוס חסינה למיקרוגל 1/2 כפית קורנפלור עם 3 כפות מים קרים ולערבב עד ליצירת נוזל חלק. להוסיף מים רותחים כ1/3 כוס ולהביא לרתיחה במיקרוגל מספר שניות. להוסיף מעט אבקת נס קפה וקורט מלח).

  7. לערבב ולצנן.

  8. יוצא נוזל מעט סמיך וחלק.

  9. למרוח על המאפה ולפזר שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו תכנית אפייה 190 מילות עד להזהבה טובה.

  10. להכנת מלית הבורגול:

  11. לשים בקערה את הבורגול, הבשר הטחון המבושל עם הגזר , החצילים וכל התבלינים ולערבב היטב.

  12. לטעום לתקן טעמים אם צריך.

  13. להכנת הרוטב:

  14. לטגן עם מעט שמן את הגזרים החתוכים גפרורים , להוסיף קוביות פלפלים ופטריות ושבבי בצל מטוגן ולהוסיף מים רותחים ותבלינים ולבשל עד לרתיחה טובה ועד שמתבשל. להסמכה להוסיף קורנפלור לפי הטעם האישי ולבשל עד להסמכה הרצוייה.

  15. להגיש את פרחי הפילו עם הרוטב המפנק והינה לנו מנה ראשונה מעוצבת טעימה ומפנקת👌🏻👌🏻❤️👍🏼😋

  16. יוצאים כ12 פרחים, כמספר דפי הפילו( לי נקרע דף אחד אז השתמשתי בו לתיקונים😉👍🏼 )