לןגן

כנפיים בתנור על מצע בצלים וקוביות תפוא ובטטה בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 03/10/2017 | 11:51
כנפיים בתנור על מצע בצלים וקוביות תפוא ובטטה  בתנור

תקציר המתכון: מנה עולמית וטעימה😋😋👌🏻 מומלצת להגשה לצד אורז לבן או עם חלה/ לחם

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לערבב את הכנפיים התבלינים, המים ותפוחי האדמה הבטטות והבצלים והשום והתבלינים והמים היטב.

  2. לסדר על מגש עם נייר אפייה ( מומלץ בשכבה אחידה). לכסות בנייר אפייה.

  3. לחמם תנור טורבו תכנית אפייה 190-200 מעלות ולאפות עד להשחמה .

  4. לפזר גבעולי בצל ירוק קצוצים ולהגיש

  5. מעדןןן👍🏼👍🏼😋