לןגן

סלט כרוב סגול במיונז - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 03/10/2017 | 08:38
סלט כרוב סגול במיונז - נורית ג.

תקציר המתכון: סלט טעים, צבע יפיפה מיוחד ומרשים קל להכנה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ במג'ימיקס רצועות דקות ויפות את הכרוב הסגול. אני קוצצת ידנית .

  2. אם קוצצים ידנית הקפידו שיהיו רצועות דקות ולא גסות.

  3. לשים בקערה הכרוב להוסיף הסוכר, הלימון, החומץ המלח והפלפל השחור.

  4. כעת לכבוש עם הידיים את הכרוב. לסחוט, למעוך ולמעוך  הכרוב היטב בידיים טוב טוב. כמה שיותר, יותר טווב.

  5. כאשר הכרוב רק למגע והוציא מעט נוזלים זה מצוין.

  6. להוסיף המיונז ולערבב היטב

  7. לטעום ולשפר טעמים.

  8. נפלאאאאא!!

  9. ב ת י א ב ו ן !!!