פסטה ברוטב עגבניות
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 03/10/2017 | 05:15
תקציר המתכון:
תוספת פשוטה שהילדים אוהבים
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילת פסטה( השתמשתי בפסטה קרניים) מבושלות לפי הוראות יצרן ומסוננות( אני הוספתי למים הרותחים כורכום ליצירת צבע צהוב)
לרוטב
-
3 כפות שבבי בצל מטוגן
-
2-3 שיני שום כתוש
-
כף גדושה פפריקה מתוקה
-
מעט כורכום
-
שמן לפי טעם אישי
-
3-4 כפות גדושות רסק עגבניות
-
מעט פיטרוזיליה יבשה
-
1/2 כפית סוכר לניטרול חמיצות העגבניות
-
מלח
-
קורט פלפל מקאלף
-
מעט פיטרוזיליה יבשה
-
מים רותחים( 2-3 כוסות, לפי הצורך )
אופן הכנה
-
לשים בסיר שמן שום כתוש בצל מטוגן פפריקה וכורכום ולערבב מספר דקות. .
-
להוסיף מים רותחים רסק ותבלינים ולבשל את הרוטב עד לרתיחה טובה .
-
להוסיף את הפסטה המבושלת ולערבב מספר דקות ולכבות אש.
-
להגיש