לןגן

גביניות וקראסון שוקולד חני קונאשוילי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 02/10/2017 | 22:59
 גביניות וקראסון שוקולד חני קונאשוילי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לסירופ

מילוי גבינה

מילוי שוקולד

אופן הכנה

  1. הכנה:

  2. לערבב שמרים עם הקמח.

  3. לשים סוכר ביצים להכניס בהדרגה את החמאה

  4. להתחיל לערבל כשתי דקות.

  5. להוסיף מלח.

  6. להתחיל להוסיף את החלב / מים בהדרגה. כל פעם מעט לעצור

  7. לראות אם צריך את כל הכוס להוסיף.

  8. הבצק צריך להיות חלק .

  9. לשים מעט שמן על היד לעגל לכדור בקערה לכסות להתפחה.

  10. אחרי כדה להוריד נפח ולהתפיח .התפחה שניה.

  11. לקמח היטב את השיש להוריד את הבצק לחלק ל6 כדורים.

  12. לגביניות לרדד לריבוע גדול.

  13. לחתוך עם גלגלת או סכין ל12 ריבועים קטנים צי שרוצה בדולים ל9 ריבועים.

  14. לשים בנדיבות מילוי לסגור שני קצוות אחד על השני וכך עם השניים הנוספים להדק.

  15. למרוח ביצה מהולה במעט מים.

  16. להתפיח 20 דקות.

  17. קרואסון:

  18. לרדד כדור בצק לעיגול גדול לחתוך עם גלגלת או סכין ל8 משולשים.

  19. לשים בקצה הרחב 2כפיות שוקולד שחר/נוטלה.

  20. עושים 3 פסים לאורך הבצק לגלגל

  21. להדק את שני הקצוות.

  22. להבריש בביצה מהולה במים להתפיח 20 דקות.

  23. לאפות ב180 מעלות.

  24. ***אני אופה בטורבו שני מגשים

  25. באמצע האפיה מחליפה את

  26. התבניות עד להזהבה******

  27. איך שהם יוצאים מברישים בסירופ קר.