לןגן

תפוחי אדמה מוקרמים בתנור

מאת: Sarit , פורסם: 02/10/2017 | 13:44
תפוחי אדמה מוקרמים בתנור

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפוחי אדמה כ-10 דקות, עם מעט מלח.

  2. לבשל על הגז שמנת מתוקה, חלב, ותבלינים.

  3. לשים את תפוחי האדמה בתבנית ולשפוך מעל את השמנת המתוקה עם החלחב והתבלינים שבישלנו.

  4. לפזר גבינה צהובה (לפי הטעם)

  5. לאפות 45 דקות בחום של 190 מעלות, אפשר עוד 5 דקות להשחמה בגריל.

  6. בתיאבון!