קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
שמים בקערה את הבשר עם הבצל והביצה הפטרוזליה השמן והפלפל השחור והמלח
מערבבים הייטב עד לאיחוד כל המרכיבים.
להכניס למקרר עד לסיום הכנת הרוטב.
נטגן בסיר את הבצל עם 6 כפות שמן ונזהיב את הבצל.
נוסיף את התבלינים ואת המים הרותחים נוסיף את גבעולי הכרפס שהם חצויים והוצאנו משניי הצדדים את החוטים.
נוסיף גם עליי כרפס ונבשל במשך 5 דקות את הרוטב.
נוציא מהמקרר את הבשר וניצור כדורי קציצות ונניח ברוטב עד לבישולם ננמיך את הגז ונבשל עוד 20 דקות.
נגיש לצד אורז לבן.
אחלה ארוחה.
באהבה מרי שרעבי💋❤