לןגן

קציצות עם כרפס

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 02/10/2017 | 08:33
קציצות עם כרפס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את הבשר עם הבצל והביצה הפטרוזליה  השמן והפלפל השחור והמלח

  2. מערבבים הייטב עד לאיחוד כל המרכיבים.

  3. להכניס למקרר עד לסיום הכנת הרוטב.

  4. נטגן בסיר את הבצל עם 6 כפות שמן ונזהיב את הבצל.

  5. נוסיף את התבלינים ואת המים הרותחים נוסיף את גבעולי הכרפס שהם חצויים והוצאנו משניי הצדדים את החוטים.

  6. נוסיף גם עליי כרפס ונבשל במשך 5 דקות את הרוטב.

  7. נוציא מהמקרר את הבשר וניצור כדורי קציצות ונניח ברוטב עד לבישולם ננמיך את הגז ונבשל עוד 20 דקות.

  8. נגיש לצד אורז לבן.

  9. אחלה ארוחה.

  10. באהבה  מרי שרעבי💋❤