לןגן

נודלס

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/05/2015 | 20:05
נודלס

תקציר המתכון: מתכון לנודלס חריף וטעים אש

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח 300 גרם נודלס לפי הוראןת יצרן לסנן ולשטוף במים קרים..להניח בצד..300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות..להשרות עם 3 כפות סויה...לחצי שעה..אני שמתי גם בשר עגל 200 גרם....לחתוך את כל סוגי הירקות שאתן אוהבות..אצלי זה בצל..תירס .פטריות..כרוב...גמבה..גזר..לרצועות..לחמם שמן זית במחבת גדול..להכניס את העוף עם הסויה..לכמה דקות להתבשל..ולהוציא לקערה..להכניס את הבצל והגזר..לטגן..אחרייו את שאר הירקות..לערבב שש שבע דקןת..להוסיף חצי כוס צילי מתוק...שתיי כפות סוכר חום...שתיי כפות סוייה...כף רוטב סצ'ואן..וצ'ילי גרוס...לערבב הכל להוסיף את העוף.. ואז את הנודלס...בפעמיים כי קשה לערבב...לטעום לתקן תיבול...אם צריך מוסיפים צילי מתוק אן סויה...לטפטף כמה טיפות שמן שומשום...ולהגיש.. טעים פחדדד....למי שאין רוטב סצ'ואן לא חובה.. החובה בנודלס זה סויה וצ'ילי מתוק...השאר רק מוסיף...ולאיזון סוכר חום או דבש...גם אפשרי...