לןגן

עוף עם תפו"א בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 02/10/2017 | 02:53
עוף עם תפו"א בתנור

תקציר המתכון: הפעם הכנתי בסיר מותאם לתנור ! מומלץ מאוד לא נדבק שומר על הנוזלים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נסדר את העופות והתפוחי אדמה בסיר מותאם לתנור או בתבנית ...נכין בקערה קטנה נפרדת את השמן...כורכום...שום..והמים נערבב היטב נשפוך על העוף והתפו"א

  2. כעת נפזר את שאר התבלינים

  3. המלח גס הפלפל שחור גרוס והכוסברה היבשה

  4. נכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ..לא לכסות

  5. אחרי חצי שעה להוריד חום ל 160 מעלות

  6. לעוד כשעה מידי פעם נשקה את העוף עם הרוטב על מנת שלא יתייבש

  7. 10 דקות אחרונות נזלף כפית דבש על העוף והתפו"א

  8. נשאיר ל 10 דקות בתנור מקבל צבע חום יפה