לןגן

לחמניות רכות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/10/2017 | 22:35

תקציר המתכון: טעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר ועוד מים פושרים לערבב לתת לנוח 10 דקות

  2. להוסיף את שאר המצרכים לערבב לקבלת בצק נעים

  3. לכסות להתפיח חצי שעה

  4. ללוש ושוב התפחה 20 דקות

  5. לחלק לכדורים אפשר 12

  6. לתת לנוח לעשות לחמניה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח

  7. למרוח ביצה עם כף מים וכף סוכר ומעט מלח

  8. לפזר מעל שומשום או פרג

  9. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  10. בהצלחה

  11. לחמניה רכה וטעימה