לןגן

לחמניה במילוי קובית שוקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/10/2017 | 22:24

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים מים וסוכר ולערבב להמתין 10 דקות

  2. להוסיף קמח מלח ביצים ולערבב בסוף להוסיף שמן מתקבל בצק רך ונעים

  3. לכסות לתת התפחה חצי שעה ללוש ושוב התפחה

  4. לחלק ל20 כדורים קטנים

  5. לתת לנוח כמה דקות

  6. לקחת כדור לפתוח עם הידיים להכניס קובית שוקולד לסגור לכדור להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח רבע שעה

  7. למרוח ביצה

  8. אפשר לגרד שוקולד ולפזר מעל

  9. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה

  10. להבריש עם הסילאן

  11. להוציא מהתנור להניח את התבנית על מגבת רטובה

  12. הלחמניה יוצאת רכה וטעימה

  13. בהצלחה 💓