תקציר המתכון: טעים ומיוחד!
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
חותכים את הפילה סלמון לפרוסות בעובי 5 ס"מ, מניחים בתבנית אלומיניום גדולה.
בתוך קערה קטנה שמים את שאר המרכיבים והתבלינים ומערבבים היטב, בוזקים מעל חתיכות הדג.
מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך כ-15 דקות. מאוד חשוב לא לאפות יתר על המידה אחרת הדג עלול להתייבש ואז הוא יוצא פחות טעים.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט שומשום ועירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ ומגישים.