לןגן

דג סלמון בדבש, ג'ניג'ר ולימון

מאת: לילך טייב, פורסם: 01/10/2017 | 14:55
דג סלמון בדבש, ג'ניג'ר ולימון

תקציר המתכון: טעים ומיוחד!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעיטור

אופן הכנה

  1. חותכים את הפילה סלמון לפרוסות בעובי 5 ס"מ, מניחים בתבנית אלומיניום גדולה.

  2. בתוך קערה קטנה שמים את שאר המרכיבים והתבלינים ומערבבים היטב, בוזקים מעל חתיכות הדג.

  3. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך כ-15 דקות. מאוד חשוב לא לאפות יתר על המידה אחרת הדג עלול להתייבש ואז הוא יוצא פחות טעים.

  4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט שומשום ועירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ ומגישים.