לןגן

רולדה במילוי קצפת נס קפה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/10/2017 | 11:09

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים עם הסוכר ולקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף לערבב יבשים ולהוסיף לקערת המיקסר

  2. לחמם תנור 180 מעלות

  3. לשים בתבנית של התנור נייר אפיה לשמן מעט

  4. לחלק את הבלילה ל2

  5. באחד להוסיף 3 כפות שוקולית לערבב בקיפול

  6. לשים בתבנית שורה באלכסון פעם לבן ופעם שוקולית

  7. לאפות 8 דקות להוציא לקרר היטב

  8. להכין קצפת בסוף להוסיף כף נס

  9. למרוח לגלגל בזהירות