לןגן

מתכון לכעכים מלוחים עם קצח ושומשום

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 01/10/2017 | 06:09
מתכון לכעכים מלוחים עם קצח ושומשום

תקציר המתכון: מתכון לכעכים מלוחים עם קצח ושומשום

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כוס חדפעמית שתייה קרה מדידה

  2. 4 וחצי כוסות קמח

  3. 1 שקית אבקת אפייה

  4. 200 גר' מחמאה רכה מאוד

  5. 2 כף שטוחה מלח

  6. רבע כוס שמן

  7. לעבד הכל לבצק ורק בסוף נוסיף חצי כוס מים.לאיחוד

  8. אם הבצק מעט דביק נוסיף עןד חצי כוס קמח

  9. לטרוף ביצה בקערה אחת

  10. בקערה שנייה נשים כוס שומשום וחצי כוס קצח

  11. נרדד לנחש נסגור לטבעת נתבול בביצה ואחר כך בקערה של השומשום ונניח על נייר אפייה

  12. לאפות על חום 180 מעלות להזהבה