לןגן

מתכון לגונדי

מאת: שרונה לויאן, פורסם: 01/10/2017 | 04:34
מתכון לגונדי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

6) תבלינים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. שמים את כל החומרים בתוך כערה את החזה הטחון ומעליו את הבצל הטחון ומעליה שמים את כל התבלינים והמלח ואת קמח החומוס. ומערבבים טוב טוב, אם זה נראה קשה מדי ניתן להוסיף עוד בצל טחון ואם זה נראה רך מדי ניתן להוסיף עוד קמח חומוס, לשים את הבלילה טוב טוב ומניחים בצד.

  3. בנתיים בסיר די מורווח שמים מים רותחים וזורקים בפנים כמה חתיכות של כנפיים או כל חתיכה של עוף או עוף שלם שרוצים מרתיחים ושופכים את המים, ואז מוסיפים לזה מים מורתחים חדשים, מתחילים לגלגל את הגונדי לקציצות עגולות ובינוניות ומניחים בצלחת וזורכים אחד אחד בתוך הסיר המרק ניתן להרטיב את הידיים מדי פעם במים על מנת להקל בגילגול הקציצות.

  4. ואז מוסיפים את שתי הלימונים הפרסים מלח לפי הטעם, כף גדושה של כמון טחון או שלם ושתי כפות כורכום גדושות, מנמיכים את האש ומבשלים בין שעה וחצי לשעתיים על אש נמוכה ומדי פעם בודקים אם צריך מים, מוסיפים מים רתוחים חמים לסיר ....

  5. בתיאבון ובהצלחה❤