לןגן

שבלולי פילאס במילוי גבינות וזיתים יאמאמייה

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 01/10/2017 | 01:37
שבלולי פילאס במילוי גבינות וזיתים יאמאמייה

תקציר המתכון: שבלולים מפוצצים בגבינות מפנקים וטעימים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אני השתמשתי בגבינות האלה

למילוי הגבינות

אופן הכנה

  1. לערבב היטב את הגבינות הזיתים וקמח תפוח האדמה בקערה

  2. למלא את קצה הבצק ללא השולחים ולקפל שוליים ולגלגל ולחתוך כם סכין.

  3. למתוח בעדינות את הבצק ולעצב לשבלול.

  4. לי יצאו 9 שבלולים.

  5. להניח על מגש עם נייר אפייה. למרוח מעט מים על/ ביצה ולפזר שומשום לבן/ שחור/ קצח

  6. לחמם תנור אפיה טורבו 190 מעלות ולאפות עד להשחמה

  7. חלום של פינוק לצד ירקות טריים, ביצה קשה ועריסה

  8. להכניס