תקציר המתכון: שבלולים מפוצצים בגבינות מפנקים וטעימים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לערבב היטב את הגבינות הזיתים וקמח תפוח האדמה בקערה
למלא את קצה הבצק ללא השולחים ולקפל שוליים ולגלגל ולחתוך כם סכין.
למתוח בעדינות את הבצק ולעצב לשבלול.
לי יצאו 9 שבלולים.
להניח על מגש עם נייר אפייה. למרוח מעט מים על/ ביצה ולפזר שומשום לבן/ שחור/ קצח
לחמם תנור אפיה טורבו 190 מעלות ולאפות עד להשחמה
חלום של פינוק לצד ירקות טריים, ביצה קשה ועריסה
להכניס