לןגן

שוקיי עוף , תפוא ובטטות בתנור בשיטת הבישול המקדים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 01/10/2017 | 00:46
שוקיי עוף , תפוא ובטטות בתנור  בשיטת הבישול המקדים

תקציר המתכון: מנה שאני נוהגת להכין ליקיריי לפני כיפור, בארוחה המפסקת. טעימה, עסיסית וטבעית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מלח , כורכום , פפריקה ,פלפל מקאלף, פיטרוזיליה יבשה, 3-4 כפות שמן, כוס ורבע מים , לקישוט

אופן הכנה

  1. בסיר עם מים רותחים לשים את השוקיים ולהוסיף כורכום ופפריקה ליצירת צבע יפה ולבשל כ10 דקות

  2. בסיר אחר עם מים רותחים וכורכום לבשל את תפוחי האדמה החצויים וחתוכים כמניפה כ5-7 דקות ואז להוסיף את הבטטות מעל ולאחר כדקה לכבות את האש.

  3. לסדר את העופות ותפוחי האדמה והבטטות על מגש עם נייר אפיה. מומלץ בשיכבה אחידה על נייר האפייה.

  4. בקערה להכין תיבול: מים ותבלינים

  5. לערבב היטב ולצקת על תפוחי האדמה והעופות . לפזר על הכל שבבי בצל מטוגן.

  6. לפזר שומשום על העופות .

  7. לכסות בנייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפייה 190 מעלות עד שמוכן.

  8. מנה חלומית ועסיסית