לןגן

מתכון לעוגיות יו-יו מעלפות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 30/09/2017 | 23:49
מתכון לעוגיות יו-יו מעלפות

תקציר המתכון: עוגיות שחייבות להיות בפתיחת הצום, עוגיות יו-יו רכות וטעימות❤❤

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

סירופ

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. ללוש את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק רך ונעים אך לא דביק.

  3. לתת מנוחה של חצי שעה.

  4. אפשר לקרוץ חתיכות בצק וליצור עיגולים אך לדאוג להדק אותם היטב כי לפעמים הם נפתחים בטיגון.

  5. אני לוקחת חתיכה מהבצק ופותחת אותו עם מערוך לעובי של קצת יותר מחצי ס"מ  וקורצת עיגולים בעזרת קורצן עגול עם חור באמצע כמו בעוגיות ריבה, ככה יש צורה עגולה סימטרית יפה.

  6. מטגנת בשמן עד להזהבה יפה משני הכיוונים.

  7. מעבירה למסננת ואח"כ טובלת בסירופ החם ומצפים בקוקוס בנדיבות.

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤