תקציר המתכון: תכשיטים שלא תפסיקו לאכסן בקופסאות. עונג
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
למלית:במעבד מזון בשלוש הפוגות לטחון ביחד עד לקבלת מרקם בצקי רך לא לטחון יותר מידי אחרת יווצר לכן מחית
להוסיף חצי כפית קינמון
וקורט ציפורן
לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד
לבצק:
לנפות את הקמח והאבקת סוכר לתוך קערה להוסיף את החמאה וללוש עד למצב פירורים
להוסיף את החלמון המים והמלח ללוש לבצק חלק
לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח לשעה
על משטח יבש ונקי
לעצב את מלית הבוטנים לאצבעות ארוכות בעובי של 2 סמ וארוך של 20 סמ.
לקחת חלק מהבצק גודל של שזיף גדול לרדד לריבוע דק 2 ממ להניח את הגליל בוטנים מעל לבצק ובעזרת סכין חדה לחתוך לאורך הבצק לעטוף את הבוטנים להדק היטב עם האצבעות ולרדד מעט בכדי שכל הבצק יהיה חלק
בעדינות למעוך מעט לאורכו
להתחיל מקצה אחד לחתוך עם סכין קטנה וחדה בצורה אלכסונית 8 -9 חתכים לא לחתוך יותר מידי עמוק
בעזרת האגודל והאצבע ללחוץ במרכז החלק לתת לו מעט כווץ ואז את הקצוות לעגל לכל כוון לצורת s
להניח על תבנית עם נייר אפייה לאפות ל20 דק
על 180 מעלות
הצבע צריך לצאת בהיר לאחר ה אפייה
בהצלחה