לןגן

קינמונים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 30/09/2017 | 13:50
קינמונים

תקציר המתכון: מתכון חלבי / פרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המאפה

  2. למילוי:

  3. 3 כפות קינמון

  4. 100 גרם סוכר חום

  5. 25 גרם חמאה/ מחמאה מומסת

  6. 1 ביצה טרופה

  7. 4 כפות סוכר

  8. לאחר שהבצק תפח מניחים אותו על משטח עבודה מקומח ונותנים לו בוקס בעדינות 🙈

  9. להוציא אויר מרדדים את הבצק למלבן בגודל של 40*30 ס״מ

  10. מברישים אותו בחמאה , מפזרים את המילוי בעזרת הידיים מהדקים את המילוי כדי לוודא שנדבק הייטב, טורפים את הביצה ועם מברשת מברישים בשוליים

  11. מגלגלים את הבצק מקצה אחד לקצה השני לא להדק חזק בגלגול

  12. חותכים את הבצק ל10 חלקים שווים בזהירות לא למעוך

  13. משמנים תבנית ומסדרים את העיגולים ניתן לסדר בקערית אישית תואמת חום תנור

  14. משאירים לתפיחה של שעה מורחים ביצה טרופה ,

  15. מחממים תנור ל- 180 מעלות אופים

  16. כ-20 -30 דקות לערך ,

  17. לסירופ:

  18. 3 כפות מים רותחים

  19. 2 כפות סוכר ממיסים היטב מברישים על המאפה לאחר שיוצא מהתנור

  20. ניתן לשמור בכלי איכסון יומיים לאחר האפייה

  21. בהצלחה ❤️