קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1.מרנג צוויצרי על בן מארי(חלבונים וסוכר) מערבבים היטב עד שממיסים את הסוכר,מכניסים לתוך המיקסר למהירות גבוה עד לקבלת מרנג עם מרקם חלק ומבריק מוסיפים תוך כידי אינסטנג פודינג מעיטים את המהירות בהדרגטיות. 2.מחלקים את המרנג לשתיים אחד נשאר לבן ולחלק השני מוסיפים קקאו עם פתי בר מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד. 3.מתחילים ליצור את הכוס בתחתית הכוס מוסיפים את המרנג בצבע החום מעל מזלפים את המרנג הלבן מעל שקדים גרוסים ומעט מאוד גרידת לימון בתאבון חג שמח