לןגן

עוגת גבינה בציפוי קרם וניל ורוטב קרמל

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 30/09/2017 | 10:32
עוגת גבינה בציפוי קרם וניל ורוטב קרמל

תקציר המתכון: טעם חלומי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

אופן הכנה

  1. נחמם תנור מראש ל-200 מעלות.

  2. מקציפים במיקסר את 6 החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קציפה יציבה.

  3. בקערה נפרדת נטרוף בעדינות את החלמונים את הסוכר הוניל את הקורנפלור את האינסטנט וניל את הגבינות והגרידת לימון לתערובת חלקה.

  4. נוסיף בהדרגה את קציפת החלבונים ב-3 פעמים ונערבב בקיפול.

  5. ניצוק לתבנית 26 משומנת מעט .

  6. נכניס לקרקעית התנור תבנית עם מים חמים ובשלב האמצעי בתנור נשים את העוגה למשך 15 דקות על חום 200 מעלות ולאחר נוריד את חום התנור ל-150 מעלות למשך שעה.

  7. כעבור שעה נכבה את התנור ונשאיר את העוגה לעוד שעה בתוך התנור.

  8. נוציא את העוגה שתתקרר ותהיה בטמפרטורת החדר.

  9. נכין במיקסר את הקרם וניל

  10. נמרח על העוגה .

  11. בגז נמיס את השוקולד ואת השמנת המתוקה והכפית נס קפה עד למרקם חלק נקרר ואז נזלף מעל הקרם הוניל

  12. ונכניס למקרר לפחות 3 שעות.

  13. נפרוס למשולשים ונהנה מעוגת גבינה חלומית.

  14. באהבה מרי שרעבי💋❤