לןגן

בסבוסה -עוגת סולת

מאת: Sari Noy, פורסם: 28/09/2017 | 23:47
בסבוסה -עוגת סולת

תקציר המתכון: עוגה ללא גלוטן, מתאימה לשבירת הצום ובכלל.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. בקערה לשים את הסולת להוסיף את החמאה המומסת ולערבב.

  3. להוסיף את הסוכר+הסוכר ווניל+הקוקוס היוגורט ותמצית ווניל, לערבב טוב

  4. עד שהעיסה הומוגנית.

  5. להעביר לתבנית בינונית משומנת היטב, לשטח את העיסה וליצור מעויינים

  6. עם סכין, להניח מעל כל מעויין שקד.

  7. בתנור חם 180 מעלות כ-25 דקות או עד שלמעלה מזהיב.